Нови статии

НЛО: Полицай вижда инзвънземни в близост до мистериозен житен кръг

>> 26.10.09

Полицай се свързва с британски НЛО експерти, след като се натъква на 3-ма извънземни в близост до Силбъри Хил, Уилтшайър.

Около Силбъри Хил, Уилтшайър се появяват много житни кръгове, включително и този от месец май 2009г.

Необяснимата случка се развила през ранното утро на 6-ти юли 2009 година. Сержантът бил приключил смяната си, когато забелязал странни фигури насред полето и спрял колата си, за да разследва ситуацията. Съществата оглеждали житен кръг, който се бил появил мистериозно на това място преди няколко дни. Първоначално, полицаят им извикал, но те не му обърнали никакво внимание. Едва когато пристъпил в нивата и приближил до тях, изведнъж чул много силен звук, като от статично електричество. Извънземните първо погледнали нагоре, а после побягнали с такава скорост, каквато е непосилна за човешко същество. Сержантът се спуснал да тича след тях, но безуспешно. За броени секунди ги изгубил от погледа си. „След като избягаха, шумът все още се чуваше. Тогава наистина се уплаших и побягнах към колата си, а след това, до края на деня имах ужасно главоболие” разкава той. Според описанието на полицая, създанията били с руси коси и около 2 м високи, носещи бели дрехи.
Полицията в Уилтшайър, отказва коментар по случая, тък като техният служител не е бил на работа, по време на инцидента...

Сподели във Facebook

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP